Puusepäntyöt ja kalusteiden maalaukset

Puusepäntyöt

Verstaalla valmistamme yksilölliset kalusteet, keittiöt, portaat ja kiintokalusteet niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin kuin julkisiin tiloihin. Laadukas suunnittelu ja huolellinen viimeistely näkyvät aina tuotteissamme. Palvelemme teitä aina yksilöllisesti ja tulemme tarvittaessa mitoittamaan tilan jolloin lopputulos on aina mahdollisimman käytännöllinen ja tilan erityisyys huomioitu. Käänny puoleemme jos edessäsi on ongelma, johon tarvitset joko suunnittelu- tai valmistusapua.

Varastosta löytyy omalla tukkivannesahalla suurista puista sahattuja leveitä kotimaisia jalopuulankkuja, joista valmistamme muun muassa massiivisia ruokapöytiä ja penkkejä ynnä muita kalusteita. Näyttävä kotimainen jalopuu on upea vaihtoehto tuontitavaran sijasta.

Tilaratkaisut

Makuuhuoneen tilaratkaisu on koko elämistä helpottava tekijä, etenkin pienissä asunnoissa. Erikoisosaamisalueemme on luoda lisätilaa ja käytännöllisyyttä näihin pieniin tiloihin, joita kaupunkien keskustoissa riittää. Olemme toteuttaneet Helsingin keskusta-alueella pieniin asuntoihin asumista mullistavia ratkaisuja.
Asunnon pohjakaava luo raamit, joihin suunnittelemme yhdessä asiakkaan toiveiden kanssa mahdollisimman käytännöllisiä ja siistejä tilaratkaisuja.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan asuntoonne jotain tyylikästä ja käytännöllistä!

Keittiöt

Valmistamme mittojen mukaan räätälöityjä keittiöitä. Toteutamme asiakkaan toiveet ja autamme kokonaisuuden suunnittelussa.

Portaat

Valmistamme portaita haastaviin tiloihin. Kohteinamme on yleensä muutosrakennukset ja huoneistojen laajentaminen.

Julkisen tilan kalusteita

Muut